Avís legal

/

AVÍS LEGAL

En compliment amb el deure d'informació que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI-CE) de 11 de juliol, es faciliten a continuació les següents dades d'informació general d'aquest lloc web :

 

 

La titularitat d'aquest lloc web, ICC TELECOM, (en endavant, lloc web) l'ostenta Itzurun Comunicacions SLU, proveïda de NIF: ESB20871240, i inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona amb les següents dades registrals: Full T-42228 Tomo 2593 Foli 129 Inscripció 2, amb el representante legal:

 

Enrique Arce Peñacoba, i els dades de contacte són:

C / València 5 local 1 - 43.850 Cambrils - Tarragona

Telèfon 877.443.100

E-mail de contacte: hola@icctelecom.es

 

 

La pàgina web i tots els dominis i directoris inclosos sota la mateixa (en endavant conjuntament denominats com Portal), així com els serveis o continguts que a través d'ell es puguin obtenir, estan subjectes als termes que es detallen en aquest Avís Legal, sense perjudici que l'accés a algun d'aquests serveis o continguts puguin necessitar de l'acceptació d'una condicions generals addicionals.

 

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci de la mateixa o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

 

El Portal compleix la funció d'informació general i atenció a l'ciutadà en els termes del que estableix l'article 4 de Reial Decret 208/1996, de 9 de febrer.

 

Per tal de mantenir actualitzada la informació publicada al Portal, els continguts de la mateixa podran ser modificats, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment.

 

 

El disseny del Portal i el seu codi font, logotips, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a Itzurun Comunicacions SLU.

 

ICC Telecom utilitza un servei d'anàlisi web que instal galetes temporalment amb l'única i exclusiva finalitat d'elaborar informes de caràcter estadístic. Les cookies són fitxers creats en el navegador d'l'usuari per a registrar la seva activitat en el lloc web. Una cookie no identifica una persona, sinó a una combinació de computador-navegador-usuari, tenen una vigència temporal limitada i en cap cas, s'utilitzen per recollir informació de caràcter personal.

 

 

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts del Portal sense citar el seu origen o sol·licitar autorització.