Image by Hipcravo

Escull el pla que més s'adapta al teu negoci

FIBRA DEDICADA

VPN's

AVANZADAS

CENTRALITAS

IP

SECRETARIA

VIRTUAL

GESTIÓN DE

DATACENTER

CONSULTORÍA TELECOM

AGENCIA DE COMUNICACIÓN

 

La Fibra dedicada

Creixem amb tu. Think Big

A ICC Telecom disposem de fibres dedicades per a autònoms i empreses que teniu la necessitat d'estar sempre atents al negoci; connectats des de qualsevol dispositiu. A més, som especialistes en la instal·lació de fibres per tal que la teva senyal de streaming live es reprodueixi sense talls ni pèrdua de paquets i amb màxima fiabilitat.

Per això, et volem ajudar perquè trobis el pla que millor encaixa en el teu dia a dia sense necessitat de pagar de més.

Disposem de tarifes que combinen la fibra simètrica, i integren la possibilitat de mòbil, en packs ajustats i amb beneficis exclusius per a navegar a tota velocitat amb opcions multilínia depenent de si ets autònom; petita empresa; una PIME o una gran corporació.

COBERTURA LOCAL, NACIONAL, INTERNACIONAL, ESCALABLE

MÀXIMA VELOCITAT,

100% SIMÉTRICA

FIREWALL

INTEGRAT

SUPERVISIÓ

ACTIVA I

PROACTIVA

SERVEI AL CLIENT ACTIU I ATENT

ALTA

DISPONIBILITAT

CONTROL DE ROUTERS EN TEMPS REAL

 

Les Centraletes IP 

Tota la teva telefonia al núvol

La nostra solució de Centraleta virtual millora definitivament l'eficàcia i la productivitat dels intercanvis tant entre els teus col·laboradors com entre els teus interlocutors externs.

Cada usuari disposa d'una interfície d'administració en línia per gestionar el conjunt dels seus productes i serveis utilitzats.

Per a la teva empresa, disposaràs d'una factura i d'un proveïdor únic per a totes les teves comunicacions i serveis.

ESCALABILITAT

FLEXIBILITAT

ESTALVI

ELS AVANTATGES DE LA SOLUCIÓ

SIMPLICITAT

+

FINESTRA ÚNICA

+

SÒLIDA I ESCALABLE

Gracias a nuestras redes de recogida, se beneficia de una amplia cobertura en todo el país y un servicio de alta disponibilidad.

Desde una simple modificación de la contraseña WiFi hasta el enrutamiento de puertos a través del NAT,  personalice y configure  su  router con total autonomía.

MOBILITAT SENSE LÍMITS

 

Consultoria en telecomunicacions

La tecnología, al servei de la teva empresa

Oferim serveis d'assessorament i consultoria en telecomunicacions. Entenem que la tecnologia ha de ser una aliada perquè la teva empresa funcioni sola, amb accés a la informació des de qualsevol lloc i des de qualsevol tipus de terminal; perquè les empreses que automatitzen els fluxos de treball i els seus processos milloren el rendiment. 

Nosaltres t'ajudem en la diagnosi de les telecomunicacions de la teva empresa per convertir-les en segures i que s'adaptin a les necessitats reals. D'aquesta manera tu pots dedicar-te al que més importa: el teu negoci.

Sol·licita més informació.

 

Gestió de Datacenters

Supervisa i controla la teva xarxa en temps real

Gestiona la teva xarxa de manera autònoma

Amb la solució de supervisió dissenyada per ICC Telecom, tindràs el control total i en temps real de tot el que succeeix a la teva xarxa des de la teva interfície especialitzada.


lndependentment del tipus de connexió i del router, pots verificar l'ús de l'ample de banda en temps real i l'estat de connexió dels teus llocs; supervisar els indicadors de qualitat de servei (latència, jitter, pèrdua de paquets) i controlar el flux a la teva xarxa. Supervisem de manera proactiva totes les seves connexions de velocitat garantida.

SABER ÉS PODER. LA IMPORTANCIA DEL MONITORING

INDICADORS DE RENDIMENT EN TEMPS REAL

ANÀLISIS PRECÍS DEL SEU ÚS DIARI

ULTRA COMPATIBILITAT

LA NOSTRA SUPERVISIÓ

PROACTIVA AL TEU SERVEI

 

VPN's avançades

Solucions d'interconnexió corporativa a través d'internet

Posem al teu abast anys d'experiència en solucions de xarxa privada virtual: Podem dissenyar, implementar i gestionar la teva solució VPN de prestacions professionals, a un preu veritablement assequible.

Les xarxes d'oficines remotes, seus o delegacions s'interconnecten, a través d'internet i de forma segura, reemplaçant antics sistemes leased-line o frame-relay. Els teus empleats i usuaris, amb els teus dispositius mòbils, podran connectar-se i treballar remotament amb la teva xarxa corporativa com si estiguessin físicament al teu despatx.

ACCÉS REMOT D'USUARIS A LA XARXA CORPORATIVA

INTERCONNEXIÓ DE SEUS I OFICINES REMOTES

SISTEMES VPN HARDWARE

 

Secretaria virtual

Externalitza teu servei de recepció de trucades

ICC Telecom ofereix a les empreses un servei de secretària virtual pensat per facilitar la gestió telefònica a les oficines i, especialment, per al col·lectiu d'autònoms que no poden estar tot el dia pendents de el telèfon, però que tampoc es poden permetre el luxe de perdre a un client per no poder atendre la seva trucada. Un servei professional que recollirà tots els avisos i els enviarà al mòbil o al correu/s seleccionat/s. El client que connecta amb la teva empresa percebrà la recepció de trucada com si l'operadora estigués físicament al mateix espai.

ATENCIÓ VIRTUALITZADA

CONTACT CENTER

ATENCIÓ AL

CLIENT

ADMINISTRACIÓ

COMERCIAL

CENTRAL D'AVISOS

GESTIÓ DE CITES

Reunión de negocios informal

Agència de comunicació

 
T'oferim un servei 360º d'assessorament en comunicació per a la teva empresa. Treballarem junts per traslladar a la realitat les idees i el valor que necessites.
 
El nostre equip és especialista en la planificació i execució de el disseny de campanyes integrals, disseny web, estratègia de marca i vídeos; a més de la seva integració en xarxes socials. Sempre atents a la teva reputació de marca.
  • Instagram
  • Facebook

ICC Telecom és una marca d'itzurun Comunicaciones SLU.  2019

877.443.100

602.225.819

C/ Rovira 1 - Centre d'Empreses Torre del Llimó

43.850 Cambrils | Spain