top of page

Tot el que has de saber

A ICC Telecom busquem clients satisfets i per això posem a disposició de manera clara i concisa algunes de les principals clàusules del teu contracte:

SI CONTRACTES UNA LÍNIA MÒBIL

 • No hi ha clàusules de permanència ni penalitzacions ocultes. Si decideixes anar-te'n d'ICC Telecom podràs cursar la teva baixa sense intents de retenció per part nostra, encara que és clar, això ens entristeixrà. A més mai parlaràs amb una màquina. T'atendrem personalment.
   

 • Les trucades de veu il·limitades a fixos i mòbils nacionals estan subjectes a normes d'ús raonable. Oferim en una SIM triple cobertura 4G Yoigo, Movistar i Orange.
   
 • Has de saber que si un cop realitzada la nostra gestió de la teva portabilitat mòbil decideixes fer-te enrere perquè la teva altra companyia t'ha millorat l'oferta que ja tenies et cobrarem 6€ en concepte de despeses per retracte. Però si ja ho tens clar, no hi ha cap inconvenient.

 •  No inclou trucades a números de tarifació especial  (901, 902, 70X...)

 • En consumir les dades de la teva tarifa pots continuar navegant a baixa velocitat sense costos addicionals. Si vols, pots aleshores sol·licitar bons d'ampliació

 •  Per garantir que sempre tens la millor qualitat, no permetem l'ús de les targetes SIM en routers, mòdems o altres dispositius de concentració de trànsit, com tampoc el seu ús compartint dades 24 hores al dia, o la major part del temps.

SI CONTRACTES UNA FIBRA

 • A les tarifes convergents (fibra + mòbil + fix) hi ha una permanència de 3 mesos; a les línies de només fibra és de 12 mesos.

 

 • Disposes d'una línia fix inclosa a la contractació amb trucades il·limitades a fixos nacionals cada mes (cicle de facturació) i 60 minuts a mòbils nacionals. Superats els límits de trucades a mòbil des d'un telèfon fix: les trucades es facturaran a 24,20 cent./min + establiment de trucada a 20 cent.

 • En cas que el Client sol·liciti l'enviament d'un instal·lador i no sigui necessari, aquest haurà de córrer amb el càrrec de 60,5€ (IVA incl.)

 • Despeses d'instal·lació de FIBRA: En cas que el client de Fibra + Fix + Mòbil sol·liciti la cancel·lació de la comanda després de la instal·lació, i es donés sota abans de transcórrer 3 mesos, haurà d';assumir 181,5€ IVA incl. (no prorratejables) en concepte de despeses d'instal·lació. Per a clients de Fibra + Fix la quantia serà de 181,5€ IVA incl. (no prorratejables) i permanència de 12 mesos.

 • Canviar les condicions del pack contractat (canviar les gigues contractades a les línies de mòbil addicional) suposa la pèrdua de qualsevol benefici subscrit amb el contracte inicial.

 • Despeses per no devolució d'equips:En cas de causar baixa al servei d'ADSL/Fibra  i no tornar l'Equip en un termini de 30 dies naturals, es penalitzarà amb 60,5€ IVA incl. en cas de router ADSL i 121€ IVA incl. per router Fibra.

 • Si es produeix la baixa o cancel·lació del Servei Mòbil integrat al Servei Convergenti el Client desitja mantenir el Servei Fix (internet + Fix), haurà d'indicar a ICC Telecom  abans de la finalització del mes natural en què es produeixi la baixa o cancel·lació al Servei Mòbil, la Tarifa del Servei Fix a la qual es vol acollir (d'entre les quals ICC Telecom comercialitzi en aquell moment i siguin compatibles amb la tecnologia disponible al domicili).

COM FACTUREM?

 • Les tarifes planes de telefonia i les quotes fixes de fibra es cobren a mes avançat. Els consums addicionals (anomenades a números especials, a l'estranger, etc) si és que n'hi hagués, es cobren a mes vençut. Per tant, a la primera factura et cobrem la part proporcional del teu primer mes amb la nostra companyia des del dia que es va donar l'alta; ia més, el mes en curs (aquest sí, al 100%) per avançat.

bottom of page